CINE SUNTEM

ECHIPA

DANIEL CORBU

FONDATOR

Pasionat de MTB și cursieră, iubește ieșirile prin păduri cu trasee nu foarte tehnice și îi plac turele pe șosele umbroase. Ambițios, competitiv și curajos, consideră bicicleta partenerul de nădejde pentru a alunga plictiseala. Are un salut aparte: „Mulți kilometri în șa” cu care își salută mereu prietenii și clienții.

LAURA CORBU

CO-FONDATOARE

Pasionată de plimbările scurte și medii prin parc, pădure sau prin oraș, turele alături de copii reprezintă mijlocul prin care își animă pasiunea și se relaxează. Este persoana care are grijă din punct de vedere medical de echipă și de partea administrativă a turelor.

Mihai Ghișoiu

RIDER

Pe lângă ciclismul montan și de șosea ca sporturi de bază, alergarea și înotul sunt sporturile auxiliare pe care le practică. Îi plac traseele tehnice de XC și XCO, dar cel mai mult este adeptul turelor lungi pe șosea. Încrezător în calitatea nemțească are o vorbă: Treaba trebuie făcută „ca în Germania”.

Upload Image...

tudor nicolas

MECANIC, RIDER

Pasionat de MTB, enduro, dar si de plimbarile prin parc. Ii plac traseele cat mai tehnice si abrupte, sariturile si drop-urile construite bine. Urcarile prin munti si drumurile asfaltate bine, sunt modurile in care se relaxeaza pe bicicleta. Amortizoarele Rockshox sunt „specialitatea” lui, iar frânele Magura cele mai îndrăgite frâne.

Cosmin Oprea

RIDER, AMBASADOR DE BRAND

După mai bine de 10 ani de experiență, ca urmare a peste 130 de competiții de ciclism, bicicleta a devenit pentru Cosmin un stil de viață fără de care nu s-ar putea lipsi. Deși este o fire foarte competitivă, încercând mereu să-i depășească pe ceilalți participanți din competiție și să ajungă cât mai repede la linia de finish, și-ar petrece ore în șir în spatele camerei filmând biciclete unice și deosebite.

CUM AM AJUNS SA AVEM CEL MAI BUN SERVICE DE REPARATII BICICLETE DIN SIBIU

Visul lui Daniel a început imediat din primii ani ai copilăriei… Pasiunea aceasta circulă prin venele mele fiind moștenită de la părinți care ambii au lucrat în fabrica de biciclete Tohan din Zărnești, la celebrele modele Pegas, Tohan, și Junior. De mic copil am avut de lucru cu bicicletele, stând și meșterind alături de tatăl meu și învățând lucrurile de bază despre o bicicletă. Acesta a fost începutul unui vis care mai târziu a devenit realitate. După finalizarea studiilor superioare am hotărât să intru în câmpul muncii în una dintre multinaționalele ajunse pe meleagurile țării noastre – Decathlon – filiala Sibiu, din pasiune pentru sport, în special ciclism.

Dornic de dezvoltare, pasionat și ambițios am fost trimis de Decathlon în Franța pentru a învăța mai multe lucruri tehnice, a-mi perfecționa abilitățile, de a descoperi ingeniozitatea specialiștilor din toate țările și de a deveni unul între cei mai buni. Ajungând în capitala bicicletelor – așa cum îmi place să numesc orășelul Lille – am văzut proiecte futuristice care mi-au dat elanul de a vrea să ofer ceva comunității din orașul în care trăiesc. Mergând la una dintre cele mai mari fabrici de biciclete am simțit mirosul de anvelope noi, de vopsele proaspăt turnate, mii de biciclete pregătire pentru a-și întâlni stăpânul…

Dar nu în ultimul rând dorința de a deveni mai bun și a dezvolta un proiect minunat! La întoarcere totul a fost clar, doream să fac un atelier, deoarece mă simțeam dator față de Sibiu și de aceea doresc să ofer ceva înapoi comunității în care trăiesc. Astfel că am creat în jurul meu o echipă de profesioniști cu care ne ocupăm pentru ca toți clienții să aibă un Freeride.

CE CALITATI NE RECOMANDA PENTRU CEL MAI BUN SERVICE DE REPARATII BICICLETE, SCHIURI SI TROTINETE DIN SIBIU

Orice ai nevoie pentru bicicleta ta găsești la noi, fie că este vorba de un sfat, fie că ai nevoie de serviciu profesional, fie că ai nevoie de o componentă. Din acest motiv toți vin la noi! Aplicând pasiunea cu mult entuziasm, reparăm biciclete readucându-le la viață.
Iarna ne ocupam in plus și cu reparatii de schiuri in Sibiu, ceruit și ascuțit schiuri și plăci de snowboard.

Avem un atelier comunitar care oferă de asemenea, unelte, piese de schimb și asistență competentă pentru oricine dorește să-și repare propria bicicletă și nu deține un atelier propriu, ajutându-l astfel să participe la crearea unei culturi a bicicliștilor. Toate acestea întâmplându-se sub acoperișul unui loc prietenos cu clienții dar și cu mediul înconjurător.